ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 24-29: «Kιτρινόμαυρη» η μονομαχία «δικεφάλων»!

Η ΑΕΚ νίκησε στη Μίκρα τον ΠΑΟΚ 29-24 φτάνοντας στην τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος, ενώ δεν επέτρεψε στο «δικέφαλο του βορρά» να πανηγυρίσει για πρώτη φορά εντός έδρας στην τρέχουσα σεζόν.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 24-29: «Kιτρινόμαυρη» η μονομαχία «δικεφάλων»!

Νικήτρια στο μεγάλο ματς της 4ης αγωνιστικής της Ηandball Premier αναδείχθηκε η ΑΕΚ επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 29-24.

Η «Ένωση» που έχει κερδίσει και τα τρία ματς που έχει στο τρέχον πρωτάθλημα (σ.σ. εκκρεμεί εκείνο με τον Ολυμπιακό λόγω του «λουκέτου» στο ΟΑΚΑ εξαιτίας της στέγης Καλατράβα) με κορυφαίο τον τερματοφύλακά της, Ιβάν Μάτσκεβιτς, πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη.

Eκεί όπου ο «δικέφαλος του βορρά», σε τρεις αναμετρήσεις, έχει μόνο έναν πόντο συγκομιδής...

Η ΑΕΚ ήταν εξαρχής μπροστά στο σκορ και προηγήθηκε στο δεκάλεπτο με 1-7.

Η «Ένωση» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και με τέρματα των Λιάπη και Αραμπατζή ήταν μπροστά με «νταμπλ σκορ» στο 20' (7-14), για να έρθει μία μεγάλη αντεπίθεση του ΠΑΟΚ στο φινάλε με Μποτσκάρεφ οδηγό στην επίθεση και τον Δικέφαλο του Βορρά να μειώνει σε 14-17 στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ έκανε ξανά καλύτερη εκκίνηση και με τον Μαντάλινιτς να βρίσκει συνεχώς δίχτυα οι «κιτρινόμαυροι» ξέφυγαν και πάλι με 15-22 στο 35'. Η «ένωση» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, μην επιτρέποντας στον ΠΑΟΚ να την πλησιάσει, με το σκορ στο 45' να είναι στο 19-26.

Οι ασπρόμαυροι με ένα μικρό σερί 3-0 μείωσαν σε 22-26 στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, αλλή η διαφορά που υπήρχε ήταν ήδη μεγάλη και η ΑΕΚ με καλή διαχείριση πήρε τη νίκη στη Μίκρα.