Ολυμπιακός - Ζαφειράκης Νάουσας 34-19: «3 στα 3» στη Handball Premier, πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα

Ο Ολυμπιακός έκανε το «3 στα 3» στη Handball Premier νικώντας 34-19 τον Ζαφειράκη Νάουσας, πριν τον αγώνα με την Ρέιμοντ Σάσαρι στο EHF European Cup.

Ολυμπιακός - Ζαφειράκης Νάουσας 34-19: «3 στα 3» στη Handball Premier, πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού και έκανε το «3 στα 3» στην Handball Premier. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με το ευρύ 34-19 του Ζαφειράκη Νάουσας στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για την 4η αγωνιστική, αναπτερώνοντας έτσι το ηθικό τους ενόψει της ευρωπαϊκής τους πρεμιέρας.

Υπενθυμίζεται άλλωστε, πως το Σάββατο (14/10, 19:30) η ομάδα του Νίκου Γραμματικού θα αντιμετωπίσει τη δευτεραθλήτρια και κάτοχο του Κυπέλλου Ιταλίας, Ρέιμοντ Σάσαρι, στη Σαρδηνία, για τον δεύτερο γύρο του EHF European Cup.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού αγώνα, οι Πειραιώτες έκλεισαν το ημίχρονο με το υπέρ τους 15-12, πριν ξεφύγουν εν συνεχεία στο σκορ και φτάσουν στο τελικό 34-19.

Δημήτρης Τζηράς: «Το ματς με τον Ζαφειράκη ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, ο Ζαφειράκης είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα, τρέχουν καλά. Πιστεύω, αν και μπήκαμε μουδιασμένοι στο ματς, στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματά μας και φτάσαμε στο μεγάλο σκορ. Ήταν μια καλή πρόβα ενόψει της Ευρώπης, Παρασκευή ταξιδεύουμε στην Ιταλία, παίζουμε το Σάββατο. Τα ευρωπαϊκά ματς είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς φέτος, στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».