Γραμματικός: «Ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε στην άμυνα»

Ο Νίκος Γραμματικός αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού επί του ΓΑΣ Κιλκίς για τη δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier.

Γραμματικός: «Ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάσαμε στην άμυνα»

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Handball Premier ο Ολυμπιακός νίκησε στην Ηλιούπολη τον ΓΑΣ Κιλκίς με 32-14.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής των Πειραιωτών, Νίκος Γραμματικός, δήλωσε: «Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Αντιμετωπίσαμε πάρα πολύ σοβαρά το παιχνίδι, έτσι όπως έπρεπε. Το Κιλκίς ναι μεν ανέβηκε στην κατηγορία μετά από χρόνια, όμως είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους αθλητές, οπότε ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί στην αντιμετώπιση του ματς για 60 λεπτά. Υπήρχαν κάποια λαθάκια και κάποιες στιγμές χαλάρωσης, αλλά αυτά συμβαίνουν. Γενικά, από την εικόνα του ματς είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικότερα από αυτό που παρουσιάσαμε στην άμυνα».

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων», Πάνος Παπαντωνόπουλος σχολίασε: «Τρίτο παιχνίδι στη σεζόν, τρία στα τρία. Εμφανιστήκαμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και καταφέραμε αυτό που θέλαμε. Η ομάδα χτίζει χαρακτήρα και αυτό φαίνεται. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας, όμως από τώρα πρέπει να χτίζουμε το χαρακτήρα μας και να παίζουμε όλα τα ματς στο 100%. Από μεριάς μου, έκανα μια καλή εμφάνιση, όμως αυτό που θέλω είναι να κερδίζει η ομάδα. Η άμυνα ήταν βαρόμετρο στην εμφάνισή μου και με βοήθησε να έχω αυτό το ποσοστό (σ.σ. 13/27 επεμβάσεις) σήμερα».