Ολυμπιακός: Μπαίνει στη «μάχη» του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (23/9) τη Δράμα για την πρώτη αγωνιστική της Handball Premier.

Ολυμπιακός: Μπαίνει στη «μάχη» του πρωταθλήματος

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος της σεζόν 2023-24 ρίχνεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (23/9) το απόγευμα (17:00), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Δράμα, για την 1η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο ένα νικηφόρο ξεκίνημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Νίκου Γραμματικού, μετά τη νίκη (25-26) επί της ΑΕΚ στο αθλητικό κέντρο Δαΐς και την κατάκτηση του Super Cup, ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα σε μία δύσκολη έδρα, όμως στοχεύουν στη νίκη επί της Δράμας, για να «μπουν» με το «δεξί».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γραμματικός, δήλωσε: «Είναι η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έχουμε ξεκινήσει τους επίσημους αγώνες με την κατάκτηση του Super Cup, όμως από την επόμενη μέρα κιόλας το έχουμε αφήσει πίσω. Παίζουμε στην έδρα της Δράμας, μια πολύ δύσκολη ομάδα, που πέρυσι στο Κύπελλο περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Οπότε, έχουμε μιλήσει, έχουμε κάνει αυτά που πρέπει και αύριο πρέπει να παρουσιαστούμε όλοι συγκεντρωμένοι, δυνατοί, να ξεκινήσουμε το δεξί στο πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, θεωρώ είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω, ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα θα βελτιώνεται».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Κανδύλας σχολίασε: «Ξεκινάμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα για εμάς. Εμείς ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας, κατακτώντας το Super Cup και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, κάνοντας καλές νίκες. Επίσης, πρέπει να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Να ευχηθώ υγεία σε όλους και μια καλή αγωνιστική σεζόν».