EHF Cup: Μαθαίνει τον αντίπαλό του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή θα μάθει σήμερα το μεσημέρι τον επόμενό του αντίπαλο για το EHF Cup.

EHF Cup: Μαθαίνει τον αντίπαλό του ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πρόκριση επί της Ουγγρικής Κόμλο πρέπει να κάνουν ένα ακόμα βήμα προκειμένου να βρεθούν στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης και σήμερα (16/10) θα μάθουν ποιο είναι το τελευταίο... εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν!

Ο Ολυμπιακός θα έχει δύσκολο έργο αφού όλες σχεδόν οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι επιπέδου... Champions League, όμως οι παίκτες του Ζαραβίνα απέδειξαν ότι είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί τις 12:00 το μεσημέρι, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, στη Βιέννη. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τις Πόρτο, Μπενφίκα (Πορτογαλία), Σαφχάουζεν, Βέρνη (Ελβετία), Μπόχολτ (Βέλγιο), Κάρνιβα (Τσεχία), Άλμποργκ (Δανία), Pauc (Γαλλία), Σέλφος (Ισλανδία), Μακάμπι (Ισραήλ), Λάιονς (Ολλανδία), Ντράμεν (Νορβηγία), Κονστάντζα (Ρουμανία), Γκόρενιε (Σλοβενία), Βοιβοντίνα (Σερβία).

Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας βρίσκονται οι 16 ομάδες που μπαίνουν κατευθείαν στην διοργάνωση από τον 3ο γύρο και είναι οι: Φούχσε Βερολίνου, Κίελο, Μαγδεμβούργο, Ανόβερο Μπούργκντορφ (Γερμανία), Γκρανολέρς, Λογκρόνο Λα Ριόχα, Κουένκα (Ισπανία), Ταταμπάνια, Μπάλατονφουρεντι (Ουγγαρία), Χόλστεμπρο, Γκούντμε (Δανία), Σεν Ραφαέλ (Γαλλία), Άζοτι (Πολωνία), Ραμπότνικ Μπίτολα (ΠΓΔΜ), Νέξε (Κροατία) και Μάλμε (Σουηδία).

Την κλήρωση μπορείτε να παρακολουθήσετε σε live streaming από το fosonline.gr πατώντας ΕΔΩ.