Ολυμπιακός: «Θα δώσουμε το 100% για τον τίτλο του Super Cup»

Ο προπονητής, Νίκος Γραμματικός και ο αρχηγός, Πέτρος Κανδύλας έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου του Super Cup από τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: «Θα δώσουμε το 100% για τον τίτλο του Super Cup»

Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή (17/9) το μεσημέρι, στο αθλητικό κέντρο Δαΐς η συνέντευξη Τύπου του αυριανού (18/9, 20:15, ΕΡΤ3) Super Cup, μεταξύ της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Από πλευράς του Ολυμπιακού, το «παρών» στη διαδικασία έδωσαν ο προπονητής, Νίκος Γραμματικός και ο αρχηγός, Πέτρος Κανδύλας, οι οποίοι έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου του Super Cup στο Δαΐς κόντρα στην ομάδα των «κιτρινόμαυρων».

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: «Αμέριστη συμπαράσταση και από εμάς. Η χώρα επλήγη φέτος το καλοκαίρι και από τις φωτιές και από τις πλημμύρες, μια πραγματική τραγωδία. Η συμπαράσταση είναι το λιγότερο, από τη δική μας πλευρά. Οι επίσημοι φορείς πρέπει να αναλάβουν το μέρος των ευθυνών. Κάποια στιγμή, αυτά που λένε, να τα κάνουν πράξη! Τώρα, όσον αφορά στο άθλημα μας, ξεκινάει και επίσημα αύριο, είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Εμείς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Προφανώς και δεν είμαστε έτοιμοι, όμως είναι ένας τίτλος και θα μπούμε μέσα, θα προσπαθήσουμε να τον διεκδικήσουμε, θα δώσουμε το μάξιμουμ, το 100%. Από εκεί και πέρα, φαίνεται ότι έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις να είναι ένα δυνατότερο πρωτάθλημα και θα πρέπει όλοι, παίκτες, προπονητές, ομοσπονδία, παράγοντες των ομάδων, να φτιάξουμε το χαρακτήρα του αθλήματος, να αποκτήσει μια ποιότητα. Καλή επιτυχία σε όλους, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τα φιλικά είναι φιλικά, δεν έχει σημασία αν κερδίζεις ή αν χάνεις, η βελτίωση έρχεται μέσα από τους αγώνες. Οι ομάδες έχουν δουλέψει, όσο θα παίζουν, θα βελτιώνονται. Φυσικά, παίζοντας και καλά παιχνίδια. Θεωρώ, ότι μέσα στον επόμενο μήνα, όλες οι ομάδες σιγά-σιγά, θα αποκτήσουν το ρυθμό που πρέπει. Αύριο, προπονητικά, θα είναι ένα καλό παιχνίδι, ώστε να δέσουν οι ομάδες, ανεξάρτητα αν κρίνεται ένα τρόπαιο».

Πέτρος Κανδύλας: «Θέλω με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω τον ΑΣΕ Δούκα και τον ιδιοκτήτη Κωνσταντίνο Δούκα για την παραχώρηση αυτού του πολύ όμορφου γηπέδου. Κάθε αθλητής είναι χαρά, είναι τιμή να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Αυτό είναι που όταν ξυπνάμε να πάμε στην προπόνηση, όταν πρέπει να δουλέψουμε έξτρα, μας δίνει το κίνητρο να προσπαθούμε. Τέτοια παιχνίδια είναι χαρά για όλους! Στα αγωνιστικά τώρα, φέτος οι δύο ομάδες κινήθηκαν σε πολύ σωστό δρόμο, κράτησαν τον κορμό τους, ενισχύθηκαν ποιοτικά και αυτό πιστεύω, θα φανεί στο γήπεδο, αρχής γενομένης από αύριο, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, θα παρακολουθήσουμε πολύ υψηλού επιπέδου παιχνίδια. Και μια υποσημείωση που θέλω να κάνω, είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα να δείχνει πάλι η ΕΡΤ αυτά τα παιχνίδια. Πέρυσι, που δεν έγινε αυτό, ήταν κακό και για την ΕΡΤ και για το άθλημα. Θεωρώ, ότι είναι πολύ σημαντικό η δημόσια τηλεόραση να προβάλει το άθλημά μας, πόσω μάλλον όταν οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ πρωταγωνιστούν, κάνουν τεράστιες επενδύσεις και προσπαθούν να πάνε το άθλημά μας όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Πρέπει, όμως, να βρεθεί μια λύση, ώστε ο απλός κόσμος, ο χαντμπολικός κόσμος, να βλέπει αυτό το τόσο ωραίο άθλημα».