Σανίκης: Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο 8ος παίκτης μας

Ο Ολυμπιακός κορυφώνει την προετοιμασία του ενόψει του επαναληπτικού αγώνα του EHF Cup με την Κόμλο και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο βρίσκονται σε εγρήγορση για το σπουδαίο αυτό ματς.

Σανίκης: Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο 8ος παίκτης μας

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. - «Ομίλου Ξυνή» τις τελευταίες μέρες προετοιμάζονται εντατικά για την αναμέτρηση και έχουν αρχίσει να ζητάνε ανοιχτά τη συμπαράσταση του κόσμου τους.

Αυτό επεσήμανε και στις δηλώσεις του ο Γρηγόρης Σανίκης, ο οποίος μιλώντας στο οlympiacossfp.gr επεσήμανε:

«Είναι η ώρα του επαναληπτικού. Πάμε να ανατρέψουμε μια εις βάρος μας διαφορά η οποία θεωρώ ότι είναι πλασματική. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση μέσα στο γήπεδο μας μπροστά στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι σαν ομάδα και μπορούμε και αξίζουμε να συνεχίσουμε στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Σίγουρα το παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του, όπως όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο. Εφόσον διατηρήσουμε το επίπεδο της απόδοσής μας, έχουμε την προοπτική να τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας γιατί τον χρειαζόμαστε. Είναι ο 8ος παίκτης και μπορεί να μας βοηθήσει να πανηγυρίσουμε μια ιστορική νίκη-πρόκριση. Από ένα γεμάτο και εκδηλωτικό Ρέντη, αντλούμε έξτρα ώθηση για αυτό περιμένουμε τον κόσμο την Κυριακή να δώσει δυναμικό παρών!».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ