Ο... μισός Ολυμπιακός στην Εθνική ομάδα χάντμπολ

«Ερυθρόλευκοι» οι 8 από τους 17 αθλητές που κλήθηκαν από τον Γιάννη Αρβανίτη για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Ο... μισός Ολυμπιακός στην Εθνική ομάδα χάντμπολ

Στο ρόστερ του νταμπλούχου Ολυμπιακού θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό ο Γιάννης Αρβανίτης για τα δύο επερχόμενα ματς με Ισλανδία και ΠΓΔΜ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Για του λόγου το αληθές, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 8 «ερυθρόλευκους» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, σε σύνολο 17 αθλητών, συμπεριλαμβανομένου και του 39χρονου άσου του Ολυμπιακού, Κώστα Τσιλιμπάρη.

Ειδικότερα, οι παίκτες που κλήθηκαν στην εθνική είναι οι: Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος, Καραμπουρνιώτης, Λιάπης, Τσίλης, Τζηράς, Κανδύλας, Κρητικός (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Παπαδιονυσίου, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Δομπρής (ΑΕΚ), Λοΐζος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Γουργούμης (Δράμα 1986), Μάλλιος (Μπατμάν/Τουρκία), Πασσιάς (Σβερίν/Γερμανία).

Τα δύο παιχνίδια με Ισλανδία και ΠΓΔΜ θα γίνουν στις 24/10 στο Ρέικιαβικ και 28/10 στην Κοζάνη αντίστοιχα, ενώ η ελληνική ομάδα θα συγκεντρωθεί την Πέμπτη 18/10 και θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στη Νέα Κίο ως την Τρίτη, 23/10.