Ολυμπιακός: «Τρία στα τρία» και πρόκριση στον τελικό!

Στον τελικό του τουρνουά της Οχρίδας προκρίθηκε, με «τρία στα τρία» στη φάση των ομίλων, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Νίκησε την Γκόλντεν Αρτ με 28-26.

Ολυμπιακός: «Τρία στα τρία» και πρόκριση στον τελικό!

Μετά τις νίκες στα δύο πρώτα ματς του τουρνουά της Β. Μακεδονίας, κόντρα στην διοργανώτρια Οχρίδα (31-34) και την Μπεσίκτας (26-29), οι Κυπελλούχοι Ελλάδας πέρασαν με επιτυχία και το τρίτο «τεστ», αφού νίκησαν την Γκόλντεν Αρτ με 28-26, με πρώτο σκόρερ τον Βίντα, με έξι γκολ (πέντε ο Σάββας).

Χωρίς τους Μοντόρο και Τζηρά (προφυλάχθηκαν), ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, προηγήθηκε με 11-8, 14-11 και 24-22 και έφτασε, έτσι, στη νίκη επί της Γκόλντεν Αρτ και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον αυριανό (26/8, 21:15) τελικό με την Πέλιστερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης 4, Βίντα 6, Τζίμπουλας 2, Βαμβακάρης 2, Παπαντωνόπουλος, Σλίσκοβιτς 3, Δομπρής, Τσιγαρίδας, Πασσιάς 1, Μοντόρο, Σλαβούλιτσα 2, Κάβτσιτς, Μιχαηλίδης 1, Σάββας 5.