Γραμματικός: «Να φτιάξουμε ομαδικό πνεύμα»

Ο Νίκος Γραμματικός αναφέρθηκε στη φιλική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Οχρίδα, αλλά και στους στόχους που έχουν θέσει οι «ερυθρόλευκοι» στην προετοιμασία. 

Γραμματικός: «Να φτιάξουμε ομαδικό πνεύμα»

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Οχρίδα η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, αφού επικράτησε της τοπικής ομάδας με 34-31.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσω του τουρνουά που γίνεται στη Βόρεια Μακεδονία, κάτι που δήλωσε και ο Νίκος Γραμματικός.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Όπως είχα πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις, η ομάδα είναι αυτή την περίοδο πολύ κουρασμένη από τις διπλές προπονήσεις. Αυτό που θέλουμε στο τουρνουά, είναι να γίνουμε ομάδα, να φτιάξουμε ομαδικό πνεύμα, να γίνουμε σκληροί. Αυτό το προσπαθούμε από την πρώτη ημέρα που συγκροτήθηκε η ομάδα. Σήμερα, παίξαμε με την Οχρίδα, μια ομάδα που προηγείται σε σχέση με εμάς 2-3 εβδομάδες. Παρά τα λάθη, είμαι ευχαριστημένος με τα παιδιά, παλέψαμε σε άμυνα και επίθεση. Συνεχίζουμε αύριο, με πιο δύσκολο αντίπαλο, την Μπεσίκτας, θέλουμε να δουλέψουμε επάνω στα στοιχεία που έχουμε στοχεύσει και φυσικά, να διεκδικήσουμε την νίκη».