Ολυμπιακός: Στην Οχρίδα για διεθνές τουρνουά

Στην Οχρίδα βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά. 

Ολυμπιακός: Στην Οχρίδα για διεθνές τουρνουά

Με προορισμό την Οχρίδα της Β. Μακεδονίας αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (22/8) η αποστολή της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Οχρίδα, με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε δυο ομίλους, με τον Ολυμπιακό να μετέχει στον πρώτο, μαζί με τη διοργανώτρια Οχρίδα, την Μπεσίκτας και την Golden Art. Στον δεύτερο όμιλο μετέχουν η Γιούροφαρμ Πέλιστερ, η Μεταλοπλάστικα, η Τατράν Πρεσόβ και η Μπουτέλ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει, την Τετάρτη (23/8) στις 19:00, την Οχρίδα, την Πέμπτη (24/8) την ίδια ώρα (19:00) θα παίξει με τη Μπεσίκτας και την Παρασκευή (25/8) στις 12:00, θα τεθεί αντιμέτωπος με την Golden Art. Το Σάββατο (26/8), θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες κατάταξης του τουρνουά.

Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» αποστολή: Κώστας Κοτανίδης, Δημήτρης Τζηράς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Γιώργος Παπαβασίλης, Ιβάν Βίντα, Γρηγόρης Τζίμπουλας, Πέτρος Βαμβακάρης, Πάνος Παπαντωνόπουλος, Πέτρος Κανδύλας, Ιβάν Σλίσκοβιτς, Χαράλαμπος Δομπρής, Χρήστος Τσιγαρίδας, Νίκος Πασσιάς, Άνχελ Μοντόρο, Σάβο Σλαβούλιτσα, Μίχα Κάβτσιτς, Στέφανος Μιχαηλίδης, Σάββας Σάββας.