Πανόραμα: Πήρε την Μαγδαληνή Κουκμίση από την Πυλαία

Με τα χρώματα του Πανοράματος θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν η Μαγδαληνή Κουκμίση.

Πανόραμα: Πήρε την Μαγδαληνή Κουκμίση από την Πυλαία

Το Πανόραμα ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαγδαληνής Κουκμίση. Η νεαρή αθλήτρια αγωνιζόταν την περσινή χρονιά στην ομάδα της ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαγδαληνή Κουκμίση! Η νεαρή αθλήτρια αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΣΧ Πυλαίας και έχει ήδη ξεχωρίσει με το ταλέντο της και τα πλούσια αθλητικά της προσόντα. Ξεκίνησε το χάντμπολ το 2009 στις ακαδημίες της Πυλαίας και το 2020 κατέκτησε την 2η θέση στις Κορασίδες ενώ ανακηρύχθηκε σε καλύτερο play maker. Την επόμενη χρονιά ακριβώς ίδια διάκριση στις κορασίδες, ενώ το 2022 ήταν η σειρά του χρυσού με τις νεάνιδες και τον τίτλο της MVP. Την χρονιά που ολοκληρώσαμε αναδείχθηκε καλύτερο Play Maker στις νεάνιδες, ενώ εδώ και 4 σεζόν έχει μια συνεχή και αδιάλυπτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 των γυναικών! Σπουδάζει παράλληλα Χημικός Μηχανικός στο ΑΠΘ

Πρωτίστως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Πυλαίας για όλα όσα μου πρόσφερε αφού αυτή είναι η πρώτη φόρα που οι δρόμοι μας χωρίζουν. Είμαι πολύ χαρούμενη που την νέα σεζόν θα αγωνίζομαι στην ομάδα του Πανοράματος. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση αλλά και ο προπονητής στο πρόσωπο μου. Εύχομαι την καλύτερη δυνατή πορεία μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Καλωσορίζουμε την Μαγδαληνή στην ομάδα μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».