Χάντμπολ: Με Σάσαρι ο Ολυμπιακός στο European Cup ανδρών

Τη Σάσαρι θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο European Cup ανδρών. «Εμφύλιος» στο European Cup γυναικών στο χάντμπολ.

Χάντμπολ: Με Σάσαρι ο Ολυμπιακός στο European Cup ανδρών

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τη Σάσαρι στον β΄ γύρο του European Cup ανδρών, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην Ιταλία. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον β΄ γύρο της διοργάνωσης τη Λιντς, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στην Αυστρία.

Ελληνικός «εμφύλιος» προέκυψε από την κλήρωση στο European Cup γυναικών του χάντμπολ.

Η Αναγέννηση Άρτας θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ιωνία στο πλαίσιο του Β΄ γύρου της διοργάνωσης. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 23 ή 24 Σεπτεμβρίου στην Άρτα και ο αγώνας ρεβάνς μία εβδομάδα μετά (30/9 ή 1/10) στη Νέα Ιωνία.

Στο πλαίσιο του β΄ γύρου της διοργάνωσης, το Πανόραμα θα αντιμετωπίσει την Αϊντόβστσινα, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στη Σλοβενία, ενώ ο ΑΕΣΧ Πυλαίας θα αναμετρηθεί με την Κέργενγκ από το Λουξεμβούργο, με το πρώτο ματς να λαμβάνει χώρα επί ελληνικού εδάφους.

Στο European Cup ανδρών, ο Διομήδης Άργους κληρώθηκε με την Χαφναρφιόρντουρ στον α΄ γύρο. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Νέα Κίο στις 9 ή 10 Σεπτεμβρίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς είναι προγραμματισμένος για τις 16 ή 17/9 στην Ισλανδία.

Στον β΄ γύρο εάν περάσει θα παίξει με την Παρτιζάν, με το πρώτο ματς να διεξάγεται εντός έδρας στις 14 ή 15 Οκτωβρίου και τον αγώνα ρεβάνς στη Σερβία μια εβδομάδα μετά.

Στο European League των γυναικών, ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε στον β΄ προκριματικό γύρο με τη γερμανική Όλντενμπουργκ. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 23 ή 24 Σεπτεμβρίου και ο αγώνας ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη μια εβδομάδα μετά (30/9 ή 1/10).

Εάν περάσει ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Μπενσχάιμ/Άουερμπαχ.