ΑΕΚ: Ανανέωσαν Ζένια Λυτρίβη και Χαρά Κατσίκα

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζονται και την νέα σεζόν η 18χρονη δεξιά ίντερ, Ζένια Λυτρίβη και η επίσης 18χρονη δεξιά εξτρέμ, Χαρά Κατσίκα.

ΑΕΚ: Ανανέωσαν Ζένια Λυτρίβη και Χαρά Κατσίκα

Την ανανέωση των συμβολαίων της Ζένιας Λυτρίβη και της Χαράς Κατσίκα ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, η 18χρονη δεξιά ίντερ δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα βρίσκομαι για 4η χρόνια στην οικογένεια της ΑΕΚ. Γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Οι συμπαίκτριες μου κι εγώ θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να ανταποκριθούμε στους στόχους που έχει θέσει η ομάδα για τον καινούριο χρόνο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Η 18χρονη δεξιά εξτρέμ με την σειρά της, ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα για ακόμη μία χρονιά στην ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Αυτή η χρονιά θα είναι ακόμα πιο απαιτητική. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς. Και πάνω απ’ όλα επιτυχίες»!

Οι δύο ανακοινώσεις της Ένωσης:

1. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ζένια Λυτρίβη. Η 18χρονη (28/07/2004) δεξιά ίντερ, ύψους 1,76μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η Ζένια με τη φανέλα της ΑΕΚ έχει ζήσει την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία, τη συμμετοχή της ΑΕΚ εκεί, αλλά και την παρουσία στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ζένια, καλή επιτυχία και για την επόμενη σεζόν!

2. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Χαρά Κατσίκα. Η 18χρονη (11/09/2004) δεξιά εξτρέμ, ύψους 1,64μ., θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στη γυναικεία ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Η Χαρά αγωνίζεται στην ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που «ενεργοποιήθηκε» το τμήμα και αποτέλεσε μέλος της ομάδας και πέρσι, στην πρώτη ιστορική χρονιά της «Ένωσης» στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Χαρά,

καλή επιτυχία και για την επόμενη σεζόν!