Ολυμπιακός: Ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαβασίλη

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαβασίλη, ο οποίος θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ.

Ολυμπιακός: Ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαβασίλη

Ο διεθνής εξτρέμ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Η δήλωση του Γιώργου Παπαβασίλη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φοράω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Το μέγεθος του Ολυμπιακού είναι τεράστιο, οπότε αποτελεί τιμή σε οποιονδήποτε αθλητή να φοράει τη φανέλα του.

Ταυτόχρονα, από την αρχή διαισθάνεσαι την ευθύνη που παίρνεις ως αθλητής, αφού στο DNA του συλλόγου είναι η κορυφή. Εγώ πέρασα δυο δημιουργικά χρόνια εδώ, δεν μου ήταν δύσκολο να αποδεχθώ την πρόταση για επέκταση της συνεργασίας μας. Άλλωστε, μου φέρθηκαν όμορφα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και αυτό μέτρησε στην απόφαση μου να παραμείνω.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου! Από την πλευρά μου, θα δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου, για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Εύχομαι υγεία και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για την κορυφή».