Γεωργιάδης: «Όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση»

Ο προπονητής της Ελλάδας, Νίκος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στη συνέχεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος χάντμπολ Νέων.

Γεωργιάδης: «Όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση»

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Εθνική Νέων από την Αίγυπτο με 36-30, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος U21.

Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, απέναντι σε Ισλανδία και Σερβία.

Ο προπονητής της Ελλάδας, Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε: «Στο πρώτο μέρος παίξαμε πάρα πολύ καλά. Παρουσιαστήκαμε πολύ καλά στημένοι σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού ενώ μπορούσαμε να προηγηθούμε με μεγαλύτερη διαφορά από τα 3 γκολ της ανάπαυλας, εάν παρουσιαζόμασταν πιο αποτελεσματικοί σε προσπάθειες μας. Η Αίγυπτος που γνωρίζουμε όλοι ότι είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα και με πληθώρα επιλογών, αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς, στην επανάληψη, φαίνεται ότι μείναμε στα αποδυτήρια. Έγιναν πολλά λάθη στην άμυνα, σε αιφνιδιασμούς, είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση, παρουσιαστήκαμε πολύ διαφορετικοί σε σχέση με το πρώτο μέρος. Θα προσπαθήσουμε τώρα να κερδίσουμε οπωσδήποτε το πρώτο από τα δύο ματς που ακολουθούν, ώστε όλα να κριθούν για την πρόκριση στο τελευταίο. Όλα είναι ανοικτά».