ΠΑΟΚ: Πήρε τον εξτρέμ Δημήτρη Παπαγεωργίου

Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Παπαγεωργίου.

ΠΑΟΚ: Πήρε τον εξτρέμ Δημήτρη Παπαγεωργίου

Ο δεξιός εξτρέμ Δημήτρης Παπαγεωργίου υπέγραψε στον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Παπαγεωργίου, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 25/06/1998, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ και έχει ύψος 181cm.

Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χάντμπολ από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας το 2010, παραμένοντας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι και το 2022, αποκομίζοντας πολύτιμες παραστάσεις από την Handball Premier, ενώ κατέκτησε και το
κύπελλο Ελλάδος τη σεζόν 2021-22.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα της Bianco Monte Δράμας, με την οποία πέτυχε 57 τέρματα σε 22 παιχνίδια στην Handball Premier, συμβάλλοντας με τις εμφανίσεις του στην καλή πορεία την οποία είχε η ομάδα».

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η αλήθεια είναι πως όταν σε καλεί μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, είναι δύσκολο να πεις όχι. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Το πλάνο το οποίο είδα για τη νέα σεζόν, έκανε ακόμα πιο εύκολη την απόφαση μου. Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ είσαι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστείς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να αρχίσει η δουλειά. Εύχομαι υγεία σε όλους!».