Στον τελικό ο ΑΣΕ Δούκα - Επικράτησε με σκορ 30-25 του Διομήδη Άργους στην παράταση

Ο ΑΣΕ Δούκα προκρίθηκε για ενδέκατη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών, το φάιναλ φορ του οποίου διεξάγεται στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας Ναυπλίου. 

Στον τελικό ο ΑΣΕ Δούκα - Επικράτησε με σκορ 30-25 του Διομήδη Άργους στην παράταση

Η ομάδα του Γιώργου Χαλκίδη κατέβαλε στον πρώτο ημιτελικό την αντίσταση του Διομήδη Άργους με 30-25 στην παράταση και πήρε το «εισιτήριο» για τον αυριανό (9/5, 19:15) τελικό της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσει το πέμπτο τρόπαιό της στο θεσμό. Εκεί ο σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων, ο οποίος βρέθηκε να χάνει 14-11 από τους «λύκους» στο ημίχρονο, θα αντιμετωπίσει το νικητή του ντέρμπι (19:15) ανάμεσα στον Ολυμπιακό/Όμιλος Ξυνή και την ΑΕΚ.

Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 24-24, σκορ που διαμόρφωσε για λογαριασμό του Διομήδη ο Μπεντζιλαλί.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, αφού στη συνέχεια ο Άντζελιτς διατήρησε ανέπαφη την εστία των «λύκων», αποκρούοντας το σουτ του Γερουλάνου στην εκπνοή.

Στον έξτρα χρόνο, η ομάδα του Δούκα ήταν καταιγιστική και με επί μέρους σκορ 6-1, πήρε την μεγάλη πρόκριση για τον τελικό.