Κανδύλας: «Ο ημιτελικός με την ΑΕΚ θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στη θέληση»

Ο Πέτρος Κανδύλας αναφέρθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Κανδύλας: «Ο ημιτελικός με την ΑΕΚ θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στη θέληση»

Στη «μάχη» του final four του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται, τη Δευτέρα (8/5), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι για την τελική φάση του θεσμού, το διάστημα 8-9/5, στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας του Ναυπλίου.

Στις 19:15 (ΕΡΤ 3), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Ναύπλιο, στον κρίσιμο ημιτελικό της διοργάνωσης, με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τον τελικό.

Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό της Τρίτης (9/5, 19:15), οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Διομήδης Άργους-ΑΣΕ Δούκα στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας, για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ενόψει του ημιτελικού με την ΑΕΚ ο Πέτρος Κανδύλας δήλωσε: «Μπήκαμε στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, τον ημιτελικό Kυπέλλου απέναντι στην AEK. Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα κατάλληλα για τις απαιτήσεις αυτού του ματς. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, οπότε θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην θέληση που θα δείξουν οι αθλητές μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του final four:

Δευτέρα (8/5):

15:30 Διομήδης Άργους-ΑΣΕ Δούκα (ΕΡΤ Sports 1 HD)
19:15 Ολυμπιακός-ΑΕΚ (ΕΡΤ 3)

Τρίτη (9/5):

19:15 Τελικός (ΕΡΤ 3)