Ζαραβίνας:«Για πρώτο ματς ήμασταν καλοί»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΣΧ Πυλαίας για την πρεμιέρα της Handball Premier. 

Ζαραβίνας:«Για πρώτο ματς ήμασταν καλοί»

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της ΑΣΧ Πυλαίας με 27-19 για την πρώτη αγωνιστική της Handball Premier. Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για την νίκη της ομάδας του λέγοντας:

«Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο παιχνίδι, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε βελτίωση. Παρά τη διαφορά του σκορ ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και αυτό είναι καλό για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν ακόμα καλύτεροι στην άμυνα θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει πολλές φάσεις στην κόντρα, αν δεν κάναμε κάποια επιπόλαια τεχνικά λάθη. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Από πλευράς παικτών ο Κώστας Τσιλιμπάρης δήλωσε:

«Ήταν μια αρκετά καλή εμφάνιση για πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θα συνεχίζουμε να ανεβάζουμε ρυθμούς. Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δουλεύουμε αρκετά πράγματα και είμαστε σε μια διαδικασία που το επόμενο διάστημα θα έχουμε αυξημένο φόρτο και με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ωστόσο θα είμαστε όπως πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας».