Ζαραβίνας: «Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη επί της Πυλαίας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στο χάντμπολ, Γιώργος Ζαραβίνας, τόνισε σε δηλώσεις του πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ξεκινήσουν με νίκη στο νέο πρωτάθλημα του χάντμπολ.

Ζαραβίνας: «Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη επί της Πυλαίας»

Την Κυριακή (23/9) στις 16:00 το απόγευμα, η νεοφώτιστη ομάδα της Πυλαίας θα υποδεχτεί στο κλειστό της Μίκρας τον Πρωταθλητή Ελλάδος της Handball Premier, Ολυμπιακό, για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος της σεζόν 2018/2019.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής των Πειραιωτών Γιώργος Ζαραβίνας, ευχήθηκε όλοι αθλητές να έχουν υγεία, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της πρεμιέρας, λέγοντας πως είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των ερυθρόλευκων:

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν, υγεία στους αθλητές και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Η ώρα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος έφτασε και εμείς αντιμετωπίζουμε μια νεοφώτιστη αλλά φιλόδοξη ομάδα όπως η Πυλαία. Τέτοιου είδους παιχνίδια κρύβουν παγίδες καμία φορά όμως εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για να ξεκινήσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα συνδυάζοντας το θετικό αποτέλεσμα με μια καλή εμφάνιση».