Εθνική Ανδρών: Χωρίς Μπόσκο κόντρα στο Βέλγιο

Ο Θοδωρής Μπόσκος θα απουσιάσει από τον αγώνα της Εθνικής χάντμπολ με το Βέλγιο εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Εθνική Ανδρών: Χωρίς Μπόσκο κόντρα στο Βέλγιο

Mε δύο προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών στη Χαλκίδα ενόψει του Κυριακάτικου (12/3, 18:00) αγώνα με το Βέλγιο για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.

Νοκ- άουτ από την προετοιμασία και από την αναμέτρηση με το Βέλγιο τέθηκε ο διεθνής αριστερός ίντερ Θοδωρής Μπόσκος. Ο περιφερειακός της Αντεμάρ Λεόν τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Βελγίου και όπως έδειξαν οι εξετάσεις, έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας έχει στη διάθεση του για την προετοιμασία στη Χαλκίδα τους παρακάτω 20 αθλητές: Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Μπάγιος (Ολυμπιακός), Κεδέρης, Λιάπης, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Τόσκας, (Δράμα '86), Κωστακίδης (Αερωπός), Παπάζογλου (ΠΑΟΚ), Κρητικός (Φοκσάνι-Ρουμανία), Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Μυλωνάς (Ελμπφλόρενζ- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία), Μάλλιος (Νανσύ- Γαλλία), Σάββας (Χαμ- Γερμανία) και Ιωάννου (CSM Βουκουρεστίου- Ρουμανία)

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί το Σάββατο (11/3) με προπονήσεις στις 09:30 και 17:00, ενώ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (12/3) το πρωί.