Γούσιος: «Δείξαμε ότι είμαστε εδώ»

Ο Παναγιώτης Γούσιος αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 21-20 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Γούσιος: «Δείξαμε ότι είμαστε εδώ»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εντός έδρας του Ολυμπιακού με 21-20 στη Handball Premier. Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Παναγιώτης Γούσιος στάθηκε στην αξία του αποτελέσματος κόντρα στην ομάδα του Πειραιά.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σίγουρα ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο το θέλαμε πολύ, τόσο για βαθμολογικούς λόγους αλλά κυρίως για ψυχολογικούς, για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Υπάρχει μεγάλη πίστη στο σύνολο μας, τόσο από τους ίδιους τους παίκτες όσο και από όσους περιβάλουν την ομάδα. Χρειαζόταν ένα τέτοιο αποτέλεσμα για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ».

Από την πλευρά του ο Νίκος Νικολαΐδης είπε: «Ήταν μία απλή νίκη αλλά ταυτόχρονα ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, για εμάς δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Παρ' όλα αυτά εάν το δούμε ιστορικά είχαμε μία ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό και μία νίκη τώρα. Θεωρούμε αυτή τη νίκη πολύ σημαντική διότι ήρθε μετά από κακά αποτελέσματα και δεν είχαμε καλή ψυχολογία. Για αυτό βγάλαμε και αντίδραση μέσα στο γήπεδο, είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για το οποίο πρέπει να χαρούμε, ωστόσο θα πρέπει σύντομα να την αφήσουμε πίσω μας γιατί έρχεται η συνέχεια του πρωταθλήματος».