Ολυμπιακός: Κόντρα στα Βριλήσσια για την 16η διαδοχική νίκη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Σάββατο (4/2, 21:00) τα Βριλήσσια στην Ηλιούπολη για την 16η αγωνιστική της Handball Premier.

Ολυμπιακός: Κόντρα στα Βριλήσσια για την 16η διαδοχική νίκη

Με στόχο την παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, το Σάββατο (4/2).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στις 21:00 (YouTube/OSFP TV) τα Βριλήσσια στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Μετά το «διπλό» (17-30) επί του Διομήδη στο Άργος, για τη 16η «στροφή», ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του, όπου κόντρα στα Βριλήσσια, θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του, φτάνοντας τις 16 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Eνόψει του αγώνα ο Στέφανος Μιχαηλίδης δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε αύριο τα Βριλήσσια στην έδρα μας, μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Οπότε και ο αυριανός μας στόχος πρέπει, φυσικά, να είναι η νίκη, αλλά και μια εμφάνιση αντάξια της ποιότητας μας σαν ομάδα. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Στην έδρα τον Βριλησσίων αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Έτσι, θεωρώ ότι πρέπει εξ’ αρχής να μπούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι και πλήρως αφοσιωμένοι στον στόχο, που δεν είναι άλλος από τη νίκη».