Handball Premier: Δράση με τρία εξ αναβολής παιχνίδια

Τρία εξ αναβολής παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα στη Handball Premier.

Handball Premier: Δράση με τρία εξ αναβολής παιχνίδια

Τρεις εξ αναβολής αγώνες θα πραγματοποιηθούν στη Hanball Premier. Το παιχνίδι του Διομήδη με τον Ζαφειράκη και η αναμέτρηση ανάμεσα στα Βριλήσσια και τη ΧΑΝΘ αφορούν την 14η αγωνιστική, ενώ ο αγώνας του Δούκα με τον Ιωνικό θα γίνει στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Διομήδης Άργους - Ζαφειράκης Νάουσας (16:00)

Μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Διομήδης θέλει να επιστρέφει στις νίκες μα βρεθεί στο +4 από τη Δράμα και να παραμείνει φαβορί για την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Για τους γηπεδούχους ήταν φανερή με το… καλημέρα η απώλεια του Χάρη Μάλλιου, ενός χαρισματικού οργανωτή και σκόρερ και όπως όλα δείχνουν το κενό που έχει δημιουργηθεί αναμένεται να καλυφθεί από τον Βασίλη Λιόλιο που θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό και ίσως κάνει αύριο το ντεμπούτο του. Από την άλλη πλευρά ο Ζαφειράκης Νάουσας δίνει μεγάλο αγώνα για την παραμονή και τις επόμενες εβδομάδες δίνει καθοριστικά παιχνίδια για την πορεία του στη Handball Premier. Η ομάδα της Νάουσας παλεύει όλα τα ματς, κάτι που απέδειξε και στην έδρα του ΠΑΟΚ.

ΕΣΝ Βριλήσσια- ΧΑΝΘ (18:00)

Μονόδρομος είναι η νίκη για τα Βριλήσσια στην αναμέτρηση με τη ΧΑΝΘ, αν επιθυμούν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και στα δύο επόμενα που ακολουθούν στη Νάουσα (8/2) με το Ζαφειράκη και εντός (11/2) με Πυλαία παίζεται όλη η χρονιά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την άλλη πλευρά θα παίξει για την ιστορίας της, έχοντας ήδη συνειδητοποιήσει ότι του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών.

ΑΣΕ Δούκα- Ιωνικός (21:00)

Στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης», στο ΟΑΚΑ ο ΑΣΕΔ θα υποδεχτεί τον Ιωνικό για το τελευταίο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Handball Premier. Ο γηπεδούχος Δούκας προέρχεται από μια σπουδαία πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Ιωνικός ΝΦ, την προηγούμενη αγωνιστική, πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Βianco Monte Δράμας ’86 (30-19). Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς του λόγους. Οι μεν γηπεδούχοι για να συνεχίσουν την ανοδική πορεία στο βαθμολογικό πίνακα, οι δε φιλοξενούμενοι για να κάνουν ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.