Σύγκρουση AEK - Ολυμπιακού στο final 4 του Κυπέλλου!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 39-37 στα πέναλτι (30-30 κ.δ. 35-35 παρ.) στη Δράμα και προκρίθηκε στα final 4 του Κυπέλλου όπου στον έναν ημιτελικό του θ' αντιμετωπίσει την ΑΕΚ η οποία νίκησε 35-23 την περσινή κάτοχο Πυλαία στο ΟΑΚΑ!

Σύγκρουση AEK - Ολυμπιακού στο final 4 του Κυπέλλου!

Για δεύτερο διαδοχικό ματς ο Ολυμπιακός χρειάστηκε τα πέναλτι για να νικήσει αφού μετά το 23-22 επί του Αερωπού, για το πρωτάθλημα (που διαμορφώθηκε με απόκρουση του γκολκίπερ Mπάουερ σε νεκρό χρόνο..) οι πρωταθλητές και πρωτοπόροι της Ηandball Premier χρειάστηκαν τη «ρώσικη ρουλέτα», στη Δράμα, για να περάσουν στο final 4 του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού, προβλημάτισε ξανά μέχρι να επικρατήσει 39-37 στα πέναλτι (30-30 κανονική διάρκεια, με τον Μπάουερ ν' αποκρούει ξανά πέναλτι σε νεκρό χρόνο!, 35-35 παράταση) και «σφράγισε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού (6-7/5) με τον Κοτανίδη ν' αποκρούει δύο εκτελέσεις και τον Δομπρή να πετυχαίνει το νικητήριο!

Εκεί όπου θ' αντιμετωπίσει, στον έναν ημιτελικό την ΑΕΚ η οποία πήρε, άτυπη, ρεβάνς από την Πυλαία για την περσινή ήττα στον τελικό του θεσμού και την αποκαθήλωσε με σκορ 35-23 στο ΟΑΚΑ