Ολυμπιακός: Φιλική νίκη επί του Δούκα

Οι Πειραιώτες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους επικράτησαν του Δούκα με σκορ 29-20.

Ολυμπιακός: Φιλική νίκη επί του Δούκα

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν στροφές και ετοιμάζονται για την ένταξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλάμβανε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Δούκα στο κλειστό «Δαϊς». Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 29-20 σε ένα ματς που ο Γιώργος Ζαραβίνας είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχήματα. Ο κόουτς των Πειραιωτών έμεινε ικανοποιημένος απ’ όσα έδειξαν οι παίκτες του.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί με νέο φιλικό παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες το οποίο έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 18:00 στο «Δαϊς».

Ζαραβίνας: «Είμαι ευχαριστημένος»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ήταν ένα σημαντικό φιλικό. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Χρειαζόμαστε και άλλα τέτοια φιλικά παιχνίδια ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

*Την Παρασκευή (14/9) στις 15:00 έχει προγραμματιστεί και η Media Day του τμήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».