Κύπελλο Χάντμπολ Γυναικών: Την Τετάρτη 16/11 η κλήρωση

Την Τετάρτη 16/11 από τα γραφεία της ΟΧΕ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του εφετινού Κυπέλλου Χάντμπολ Γυναικών.

Κύπελλο Χάντμπολ Γυναικών: Την Τετάρτη 16/11 η κλήρωση

Προγραμματίστηκε από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος η κλήρωση για το εφετινό Κύπελλο Χάντμπολ Γυναικών.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, στη φετινή διοργάνωση δήλωσαν συμμετοχή τα 14 παρακάτω σωματεία: ΟΦΝ Ιωνίας, ΠΑΟΚ, ΑΕΠ Πανόραμα, ΑΕΣΧ Πυλαίας, Αναγέννηση Άρτας, ΑΕΚ, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ΓΑΣ Καματερού, Ορφέας Σουρωτής, Αθηναϊκός, ΑΟΑΔ Κορυδαλλού, Ζαφειράκης Νάουσας, Ελπίδες Αμυνταίου και Ορφέας Κατερίνης.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16/11 στις 2:00μμ από τα γραφεία της ΟΧΕ, με το σύστημα διεξαγωγής να είναι το εξής:

1ος γύρος: ΣΚ 3-4/12/2022

Μετά από κλήρωση, θα δημιουργηθούν έξι ζευγάρια, ενώ θα προκύψουν και δύο ομάδες που θα προκριθούν άνευ αγώνα στον επόμενο γύρο.

2ος γύρος: Τετάρτη 21/12/2022

Οι έξι νικήτριες ομάδες του πρώτου γύρου μαζί με τις δύο που προκρίθηκαν χωρίς αγώνα θα σχηματίσουν τα τέσσερα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης, τα οποία θα αγωνιστούν για την πρόκριση στο Final Four.

Final 4: ΣΚ 4-5/2/2023

* Στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο, σε περίπτωση που κληρωθεί ομάδα της Α1 γυναικών να αγωνιστεί με ομάδα της Α2 γυναικών, ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης.