Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ζωντανά το Σάββατο (12/11) από το OSFP TV

Το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Handball Premier θα μεταδοθεί το Σάββατο (12/11, 17.00) ζωντανά από το OSFP TV. 

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ζωντανά το Σάββατο (12/11) από το OSFP TV

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει το Σάββατο (12/11) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Μετά τη νίκη (28-29) στην έδρα των Βριλησσίων, για την για την 6η αγωνιστική της Handball Premier, οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στις 17:00 (YouTube/OSFP TV) τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, για την 7η «στροφή».

O Γιώργος Καρασαββίδης είπε: «Αύριο, παίζουμε άλλο ένα παιχνίδι κορυφής. Με νίκη, επαναφέρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία τον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει μια ταλαντούχα περιφερειακή γραμμή που θα πρέπει να σταματήσουμε, χωρίς όμως να αφήσουμε να φτάσουν πολλές μπάλες στα πίβοτ. Θα χρειαστεί ηρεμία και υπομονή, για να έρθει η νίκη. Σίγουρα, θα μας βοηθήσει πολύ ο κόσμος μας».

Ο Ολιβιέ Νιόκας από την πλευρά του σημείωσε: «Όπως όλοι περιμένουν, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι ένα σημαντικό ματς και για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, εμείς εστιάζουμε στη δική μας ομάδα, είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε διάφορα αγωνιστικά προβλήματα, όμως θα παλέψουμε, θα υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα στην έδρα μας και είναι σημαντικό, να μείνουμε αήττητοι στο σπίτι μας για έναν ακόμα αγώνα».