Ολυμπιακός: Στην Βοσνία για την πρόκριση στους «32» του EHF European Cup!

Στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, με στόχο την πρόκριση στους «32» του EHF European Cup.

Ολυμπιακός: Στην Βοσνία για την πρόκριση στους «32» του EHF European Cup!

Το Σάββατο (5/11) στις 21:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Σλόμποντα Τούζλα εκτός έδρας, στην ρεβάνς του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης, όπου θέλει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μετά την νίκη με 10 γκολ (34-24) στην Ηλιούπολη, στην πρώτη «μάχη» των «64», οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους και θέλουν να παρουσιάσουν ανάλογη εμφάνιση και στην έδρα της Σλόμποντα, ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκριση στις 32 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Τούζλα χωρίς τους Μοντόρο, Μπάουερ (μικροενοχλήσεις) και Μπάγιο (θλάση).

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε: «Η Σλόμποντα αποδείχθηκε δυνατός αντίπαλος και με τον νέο προπονητή, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος, περιμένουμε ένα δύσκολο βράδυ. Στόχος στον αγώνα, θα είναι η νίκη. Δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με τη διαφορά. Έρχονται συνεχόμενα ματς και θέλουμε να βρεθούν όσο περισσότεροι παίκτες μας στο μάξιμουμ».

Ενώ με την σειρά του, ο 28χρονος πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Μπάμπης Δομπρής ανέφερε: «Αύριο (σ.σ. σήμερα), παίζουμε με μία ομάδα που, όπως φάνηκε στο πρώτο ματς, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, με αποτέλεσμα να έχουμε στα χέρια μας ένα πολύ καλό σκορ. Ο δικός μας στόχος είναι για το αυριανό παιχνίδι, είναι να αποφύγουμε τις τυχόν παγίδες που μπορεί να κρύβουν τέτοιου είδους ευρωπαϊκά ματς και να περάσουμε με δύο νίκες στην επόμενη φάση»