Ολυμπιακός - Σλομπόντα Τούζλα 34-24: Μεγάλο βήμα πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός πάτησε την Σλομπόντα Τούζλα με 34-24 στο κλειστό της Ηλιούπολης και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European Cup. Στις 5/11 η ρεβάνς στη Βοσνία.

Ολυμπιακός - Σλομπόντα Τούζλα 34-24: Μεγάλο βήμα πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε κόντρα στην Σλομπόντα Τούζλα και επιβλήθηκε άνετα με 34-24, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον 3ο γύρο του EHF European Cup.

Η ομάδα του Γιώργου Καρασσαβίδη ήταν ανώτερη σε όλο το ματς, με εξαιρετικό τον Ολιβιέ Νιόκας και μπροστάρηδες τους Παπαδόπουλο και Δομπρή στο πρώτο ημίωρο, όπου προηγήθηκαν με 16-14.

Στο δεύτερο μισό, οι Πειραιώτες έχτισα διαφορά με τον Κοτανίδη να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις και τον Νιόκας να κάνει όλη τη δουλειά επιθετικά παρέα με τον Παπαδόπουλο.

Στο 51' η διαφορά έφτασε σε διψήφιο νούμερο (32-22) και οι «ερυθρόλευκοι» την κράτησαν μέχρι το φινάλε.

Στις 5 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς στη Βοσνία.

Ολυμπιακός: Κοτανίδης, Νιόκα 7, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης 1, Κανδύλας 1, Παπαδόπουλος 8, Δομπρής 1, Βέμπερ 6, Πασσιάς, Μοντόρο 4, Λιόλιος, Σλαβούλιτσα 1, Οστρούτσκο, Γκράτζαν 2, Μιχαϊλίδης 1, Μπάουερ.

Σλομπόντα: Σάζιτς Ζ., Ντραγκίσεβιτς, Μεχίναγκιτς 1, Βούγιοβιτς 5, Σούχονζιτς 1, Οβτσινα 3, Τζούκιτς 3, Μπαριακτάροβιτς, Σάζιτς Ρ., Πίριτς 2, Μπίλινα 2, Μίλκουνιτς, Μπέσιτς 4, Γιούσιτς, Σίσκουζιτς 3, Μποροζάν.