Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον Διομήδη

Μετά την επικράτηση (24-28) στην Έδεσσα, κόντρα στον Αερωπό, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Διομήδη (26/10, 21.00).  

Ολυμπιακός: Υποδέχεται τον Διομήδη

Στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος επιστρέφει, τέσσερις μέρες μετά, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Ύστερα από την επικράτηση (24-28) στην Έδεσσα, κόντρα στον Αερωπό, για την 4η αγωνιστική της Handball Premier, οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται την Τετάρτη (26/10) στις 21:00 (Live Streaming: YouTube/OSFP TV) τον Διομήδη στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης (κεκλεισμένων των θυρών), για την 5η «στροφή».

Κόντρα στην ομάδα του Άργους, οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Καρασαββίδη θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους και να πανηγυρίσουν στην έδρα τους την τέταρτη διαδοχική νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Παίζουμε με τον Διομήδη, που προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στην επίθεση τους χρησιμοποιούν πολύ καλά το πλάτος του γηπέδου και θα πρέπει να το περιορίσουμε αυτό. Οι παίκτες μας δούλεψαν καλά αυτές τις δύο μέρες και περιμένω να φανεί στο παιχνίδι. Σίγουρα, θα μας λείψει ο κόσμος μας, αλλά με ένα καλό αποτέλεσμα, ελπίζουμε να προσελκύσουμε όσο περισσότερους μπορούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή».

Βύρων Παπαδόπουλος: «Ο Διομήδης είναι σταθερά μια πολύ καλή ομάδα και διαθέτει ένα σύνολο παιχτών με ποιότητα και εμπειρία. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι και να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης, μπήκαμε ήδη σε μία σειρά συνεχόμενων αγώνων όπου θα πρέπει να διαχειριστούμε χωρίς απώλειες, ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που ακολουθούν».