Ολυμπιακός: Επιστροφή στη δράση με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας

Στην έδρα του Αερωπού Έδεσσας θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός το Σάββατο (22/10) για την τέταρτη αγωνιστική της Handball Premier.

Ολυμπιακός: Επιστροφή στη δράση με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, 20 μέρες μετά, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Μετά τη διακοπή της Handball Premier, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν το Σάββατο (22/10) στις 18:00 (Live Streaming: YouTube/Avena) τον Αερωπό στην Έδεσσα, για την 4η αγωνιστική, με στόχο το «διπλό».

Κόντρα σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει νικηφόρα στην αγωνιστική δράση και να πανηγυρίσει, κόντρα στον Αερωπό, δύο ακόμα βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται, ότι οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν τελευταία φορά στις 2/10 στην Ηλιούπολη, όπου επικράτησαν με 28-25 της Πυλαίας, για την 3η «στροφή» της Handball Premier.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε: «Ξεκινάμε ένα σερί αγώνων με ιδιαίτερες δυσκολίες. Το Σάββατο, παίζουμε στην πάντα επικίνδυνη έδρα της Έδεσσας και στόχος μας είναι, εκτός από το αποτέλεσμα, η βελτίωση μας σε κάποια τακτικά κομμάτια, στα οποία δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε σταθεροί».

Ο Κώστας Κοτανίδης σχολίασε: «Μετά το κενό των δύο εβδομάδων, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, ένα δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι. Και αυτό, διότι ο Αερωπός παρουσιάζετε άκρως ανταγωνιστικός στην έδρα του. Εμείς, από την μεριά μας, δουλεύουμε σε υψηλούς ρυθμούς καθημερινά, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε το καθήκον μας και να φέρουμε άλλη μια νίκη για την ομάδα».