ΟΧΕ: Απογοητευμένοι με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά

Το πρωτάθλημα χάντμπολ για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια παραμένει χωρίς τηλεοπτική «στέγη» με τους ανθρώπους της ΟΧΕ να «βράζουν» με την στάση της ΕΡΤ.

ΟΧΕ: Απογοητευμένοι με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά

Μπορεί το πρωτάθλημα της Handball Premier να έχει ξεκινήσει, ωστόσο τα ματς δεν προβάλλονται σε κάποιο κανάλι. Έτσι, στην ΟΧΕ υπάρχει έκδηλη η αγανάκτηση με την απουσία της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ομοσπονδία, η κρατική τηλεόραση είναι «άφαντη». Η ΟΧΕ πρόκειται να ρίξει μια τελευταία «γέφυρα» ώστε να βρεθεί λύση και να υπάρξει -έστω και καθυστερημένα- τηλεοπτική μετάδοση του πρωταθλήματος.

Την περσινή σεζόν η λύση που είχε βρεθεί ήταν να διεξάγεται ένα ματς στις 12 το μεσημέρι (ΕΡΤ3). Εντούτοις φέτος στην ΕΡΤ δεν φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν τα χρήματα που θεωρεί η ΟΧΕ ότι αναλογούν στο πρωτάθλημα.

Στην ΟΧΕ θεωρούν «απρεπές» από την μεριά της κρατικής τηλεόρασης να ξοδεύει ένα τόσο μεγάλο ποσό για το μπάσκετ (χωρίς να θέλουν να συγκρίνουν τα αθλήματα) ενώ την ίδια ώρα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό το οποίο να καλύπτει έστω τις ανάγκες των ομάδων και της Handball Premier.

Η ΕΡΤ πληρώνει μόνο το μπάσκετ