Ολυμπιακός: Νικηφόρο φιλικό για τους Πειραιώτες

Στο πρώτο του φιλικό, ο Ολυμπιακός επικράτησε 36-26 των Βριλησσίων με τον Γιώργο Καρασαββίδη να βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα.

Ολυμπιακός: Νικηφόρο φιλικό για τους Πειραιώτες

Η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία σήμερα (20/8) να ξεμουδιάσουν.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έδωσαν το πρώτο τους φιλικό για τη φετινή χρονιά, αντιμετωπίζοντας τα Βριλήσσια στο προπονητήριο του ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 36-26 των Βριλησσίων, σε ένα «τεστ» με πολλές δοκιμές και χρήσιμα συμπεράσματα για τον προπονητή, Γιώργο Καρασαββίδη.

Ο Ολυμπιακός που ήταν κοντά στο σκορ με τον αντίπαλο του έως το 22ο λεπτό (11-11), «έκλεισε» το ημίχρονο με 19-14 προβάδισμα και στη συνέχεια, πάτησε «γκάζι» και «καθάρισε» τη νίκη με +10 γκολ διαφορά, παίζοντας σε όλη τη διάρκεια του ματς ωραίο χάντμπολ.

Την Τρίτη (23/8) στις 20:00, η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη θα δώσει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της, με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο ΣΕΦ, με στόχο νέες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.