Αλεξανδρίδης: «Να πάρουμε το χάλκινο, το χρωστάμε στους εαυτούς μας!»

Ο Παντελής Αλεξανδρίδης επισήμανε το πείσμα της Εθνικής Νέων για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου την Κυριακή (24/7, 15.30) απέναντι στην Ελβετία, μετά την οδυνηρή ήττα στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού K20 από τη Ρουμανία.

Αλεξανδρίδης: «Να πάρουμε το χάλκινο, το χρωστάμε στους εαυτούς μας!»

Η Εθνική Νέων δεν τα κατάφερε μεν στον ημιτελικό απέναντι στη Ρουμανία, ωστόσο την Κυριακή (24/7, 15.30) θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό με αντίπαλο την Ελβετία, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στη Βάρνα.

Ο διεθνής περιφερειακός Παντελής Αλεξανδρίδης, σχολίασε για το ματς με τη Ρουμανία, αλλά και για αυτό που ακολουθεί κόντρα στους Ελβετούς:

«Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτελέσματα, παρόλα αυτά πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να πάρουμε αύριο το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην Ελβετία.

Το χρωστάμε στους εαυτούς μας. Τέτοια παιχνίδια μεγαλώνουν και σκληραίνουν τις ομάδες και γι' αυτό οφείλουμε να διαβάσουμε σωστά τη σημερινή ήττα.

Θα κρατήσουμε τα καλά στοιχεία από το παιχνίδι που κάναμε με στόχο να γίνουμε καλύτεροι, ώστε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 που είναι και ο μεγάλος μας στόχος».