Αλεξανδρίδης: «Στόχος μας η πρώτη θέση στο ΕURO K20 και η πρόκριση στα ημιτελικά»

Ο πλέι μέικερ της Εθνικής Νέων Παντελής Αλεξανδρίδης αναφέρθηκε στον αυριανό (18/7) κρίσιμο αγώνα με τη Λιθουανία και τη μάχη για πρόκριση στα ημιτελικά του ΕURO K20 B’ κατηγορίας που διεξάγεται στη Βάρνα.

Αλεξανδρίδης: «Στόχος μας η πρώτη θέση στο ΕURO K20 και η πρόκριση στα ημιτελικά»

Με στόχο τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στον Α’ όμιλο του ΕURO K20 B’ κατηγορίας, που διεξάγεται στη Βάρνα της Βουλγαρίας, ρίχνεται αύριο (18/7) στη μάχη η Εθνική ομάδα Νέων του χάντμπολ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει (13:00) τη Λιθουανία, σε ένα κομβικό ματς για την εξασφάλιση μίας εκ των πρώτων δύο θέσεων του ομίλου που οδηγούν στα ημιτελικά. Η «γαλανόλευκη» προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία με 37-26, ενώ σήμερα οι διεθνείς πήραν ρεπό. Η Λιθουανία την 1η αγωνιστική είχε ρεπό, ενώ σήμερα κέρδισε 26-22 το Λουξεμβούργο, έχοντας από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα.

«Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε τον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά είχαμε την ψυχραιμία να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση και να πάρουμε τη νίκη που είναι το σημαντικό. Προετοιμαζόμαστε για το ματς με τη Λιθουανία, θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα και να προκριθούμε στα ημιτελικά. Στόχος μας στη διοργάνωση είναι η πρώτη θέση και θα τα δώσουμε όλα για να τον πετύχουμε», είπε ο διεθνής πλέι μέικερ Παντελής Αλεξανδρίδης.

Ο περιφερειακός Χρήστος Παπαγιάννης, σημείωσε με τη σειρά του: «Κρατάμε τους δύο βαθμούς απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία. Κόντρα στη Λιθουανία οφείλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να κάνουμε το «2 στα 2» που θα μας δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά».