Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2023: Με Βοσνία η Εθνική Γυναικών στα προκριματικά

Τη Βοσνία θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα γυναικών του χάντμπολ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2023, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2023: Με Βοσνία η Εθνική Γυναικών στα προκριματικά

Η Βοσνία βρέθηκε τελικά στο δρόμο της Εθνικής μας, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη για την Α' προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυναικών, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Νορβηγίας, της Σουηδίας και της Δανίας (Νοέμβριος- Δεκέμβριος 2023).

Το πρώτο παιχνίδι των δύο συγκροτημάτων θα γίνει στη χώρα μας στις 2 ή 3 Νοεμβρίου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει 5 ή 6 Νοεμβρίου. Η ομάδα που θα περάσει θα προκριθεί στη Β’ προκριματική φάση της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στη Βέροια, πέρσι τον Ιούνιο για την πρόκριση στην κυρίως φάση του ΕΗF EURO 2022, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να επικρατεί με 29-18.

«Είναι μία ομάδα στα μέτρα μας. Τη γνωρίσουμε από πέρσι που την αντιμετωπίσαμε. Βέβαια είναι διαφορετικά τα νοκ- άουτ παιχνίδια από τα παιχνίδια των ομίλων και για αυτό και θέλει ιδιαίτερη προσοχή», σχολίασε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Μεσσήνης.