Στις προπονήσεις και πάλι οι νταμπλούχοι

Μετά από διήμερο ρεπό, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. - Ομίλου Ξυνή, επέστρεψε στις προπονήσεις οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τις 27 Αυγούστου.

Στις προπονήσεις και πάλι οι νταμπλούχοι

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους πραγματοποιώντας διπλές προπονήσεις τόσο στο στίβο, στο γυμναστήριο όσο και στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Η ομάδα αναμένεται να αναχωρήσει στις 28 Αυγούστου για τα Σκόπια,εκεί όπου θα λάβει μέρος σε ένα διεθνές τουρνουά (30/8-2/9) με τη συμμετοχή των εξής ομάδων: Selkaspor (Τουρκία), Riihimaen Cocks (Φιλανδία), Butel (Σκόπια), Pelister (Σκόπια), Cherbourg (Γαλλία).

Ο προπονητής των νταμπλούχων, Γιώργος Ζαραβίνας θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του καθώς οι αντίπαλες ομάδες διανύουν το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας τους.

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης δήλωσε για την προετοιμασία τα εξής:

«Στον Ολυμπιακό πάντα μια χρονιά ξεκινάει με αισιοδοξία και υψηλούς στόχους. Ξέρουμε όλοι τους στόχους μας και ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε όσο δυνατά τελειώσαμε την προηγούμενη χρονιά. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους δυο εγχώριους τίτλους και να τα δώσουμε όλα για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, όπου ήδη ξεκινάμε έναν γύρω πιο πέρα από πέρυσι. Η ομάδα έχει αλλάξει κάποια πρόσωπα, αλλά έχει μείνει ο βασικός κορμός. Είμαστε αρκετά δεμένοι και υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα από τις πρώτες μέρες. Οι προπονήσεις στην αρχή είναι απαιτητικές. Δουλεύουμε πάρα πολύ τη φυσική κατάσταση, μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι, βρισκόμαστε όλο και περισσότερο στο γήπεδο και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά για όλους μας».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ