Αλβανός: «Πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό και να δούμε την επόμενη μέρα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός, σχετικά με την ήττα της Ένωσης από τον Ολυμπιακό στην Χαλκίδα. 

Αλβανός: «Πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό και να δούμε την επόμενη μέρα»

Ο τεχνικός της Ένωσης, Αλέξης Αλβανός, στις δηλώσεις του με το πέρας της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό τόνισε πως στην ΑΕΚ θα πρέπει να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς και ύστερα να κοιτάξουν την επόμενη μέρα:

«Ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση, με μεγάλες μάχες σε άμυνα και επίθεση. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να τρέξει και να πετύχει εύκολα γκολ, ενώ στην άμυνα είχαμε κρατήσει το πλάνο μας, στην επίθεση κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχισαν.

Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε αυτό το διάστημα. Το 2-0 ήταν βαρύ, τα παιδιά έδειξαν ότι το πιστεύουν και προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Προσπάθησα να βάλω την δική μου πινελιά, αλλά δεν μπορούν να γίνουν και θαύματα σε τρεις εβδομάδες.

Στον αθλητισμό υπάρχει και η νίκη, υπάρχει η ήττα. Πρέπει να κάνουμε έναν απολογισμό και να δούμε την επόμενη μέρα.Η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι είναι πρωταγωνίστρια, μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσει να έχει ένα λαμπρό μέλλον, όποιος και να την καθοδηγεί».