Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Οι δηλώσεις των πρωταθλητών

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής και ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά την νίκη επί της ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Οι δηλώσεις των πρωταθλητών

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 25-23 της ΑΕΚ στην Χαλκίδα και κατέκτησε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 2019 και τρίτη συνολικά.

Με το πέρας της αναμέτρησης ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Καρασαββίδης, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, στην διοίκηση, στον κόσμο, ήταν μεγάλο, δεν ήταν εύκολο. Το επίπεδο του αντιπάλου δίνει δόξα, αυτό που πετύχαμε είναι τεράστιο. Η άμυνα πρώτα απ’ όλα ήταν πάρα πολύ καλή, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλή επίθεση, κάναμε ό,τι παλεύουμε από τον Σεπτέμβρη, ήταν πραγματικά πολύ καλή η επίθεσή μας απόψε».

Από την μεριά του ο αρχηγός των Πειραιωτών, Πέτρος Κανδύλας, ανέφερε:

«Σε μια σειρά αγώνων πρέπει να έχεις φρέσκους παίκτες και αυτό στο τέλος μας έδωσε καθαρό μυαλό, έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον κόσμο, που μας έδωσε πνοή και εμείς τού δώσαμε χαρά. Δώσαμε τέσσερα δύσκολα παιχνίδια, είναι καλό για το άθλημα, το οποίο ανέβηκε επίπεδο. Η ψυχραιμία όλων μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο, μπορούσαμε να το τελειώσουμε πιο γρήγορα. Η ΑΕΚ έχει δέιξει ότι δεν τα παρατάει, συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ. Το 3-1 αντικατοπτρίζει την εικόνα της σειράς, συγχαρητήρια σε όλους».