Ώρα στέψης ή παράτασης στη Χαλκίδα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις 19.30 (EPT Sports) την ΑΕΚ στο κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης» ως γηπεδούχος στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος με στόχο το 3-1 και την κατάκτηση του τίτλου.

Ώρα στέψης ή παράτασης στη Χαλκίδα

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στα δύο πρώτα ματς με 29-26 και 22-21 της «Ένωσης» προτού οι «κιτρινόμαυροι» μειώσουν τη σειρά σε 2-1 με τη νίκη 26-23 της περασμένης Δευτέρας. Οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό τους θα ψάξουν την τρίτη νίκη, η οποία θα τους χαρίσει τον τίτλο για πρώτη φορά από το 2019.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, δήλωσε ενόψει του τέταρτου τελικού: «Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε το… μπρέικ του πρώτου αγώνα. Δεν παίξαμε καλά στο τελευταίο ματς, δουλέψαμε πάνω σε αυτό τακτικά και ψυχολογικά και είμαστε έτοιμοι. Ένας σημαντικός παράγοντας θα είναι και ο κόσμος μας. Είναι σημαντική η παρουσία του, ώστε να πάρουμε την ώθηση για έναν τόσο κρίσιμο τελικό».

Από τη μεριά του ο 24χρονος πίβοτ των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, είπε για την αναμέτρηση: «Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν. Η ομάδα έχει καταφέρει να προηγείται 2-1 στις νίκες. Καταφέραμε να αποκτήσουμε εμείς το πλεονέκτημα έδρας και θέλουμε να το εξαργυρώσουμε. Έχουμε δει τα λάθη μας στον τελευταίο αγώνα και έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά. Είμαστε έτοιμοι ψυχικά και σωματικά για έναν τελικό. Είμαι σίγουρος ότι όλοι στην ομάδα θα δώσουν τα πάντα για να φέρουμε το πρωτάθλημα στον Πειραιά. Θέλω να καλέσω τον κόσμο του Ολυμπιακού να γίνει άλλη μια φορά ο όγδοος παίκτης μας και να μας δώσει, όπως μόνο αυτός ξέρει, τη δύναμη για να τα καταφέρουμε».