ΑΕΚ: Δύο αγωνιστικές με αναστολή στον Λέμος - Παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο βραζιλιάνος πλέι μέικερ της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ Πάτρικ Λέμος είχε δεχθεί κόκκινη και μπλε κάρτα στον τελικό του Κυπέλλου με την Πυλαία, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές με αναστολή και παίζει στον τρίτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Δύο αγωνιστικές με αναστολή στον Λέμος - Παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο αθλητικός δικαστής της ΟΧΕ επέβαλλε στον βραζιλιάνο πλέι μέικερ της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ Πάτρικ Λέμος την τιμωρία των δύο αγωνιστικών με αναστολή.

Ο Λέμος απολογήθηκε, την Τετάρτη (11/5), ενώπιον του αθλητικού δικαστή για την αποβολή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την Πυλαία, όπου είχε δεχθεί κόκκινη και μπλε κάρτα.

Ο αθλητικός δικαστής στη συνέχεια ανακοίνωσε την απόφασή του επιβάλλοντας στον παίκτη της ΑΕΚ την τιμωρία των δύο αγωνιστικών με αναστολή.

Αυτό σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί στον τρίτο τελικό των πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 2-0.

Επίσης, πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ, δέχθηκε και ο Ολυμπιακός, ενώ ο παράγοντας της ομάδας Γιάννης Δαλέζιος, τιμωρήθηκε με 15 ημέρες αποκλεισμό από την ομάδα, επίσης με αναστολή.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:
Αποσπάσματα ποινών μετά την συνεδρίαση της 11ης Μαΐου 2022

1) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον PATRICΚ ANDRE TONIAZZO LEMOS, αθλητή του σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» (αριθμός δελτίου Ο.Χ.Ε. 80307), την ποινή του αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή.

6) Α) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο αθλητικό σωματείο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.» πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500,00 €).
Β) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΛΕΖΙΟ, παράγοντα του αθλητικού σωματείου «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», την ποινή του αποκλεισμού των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή.