ΑΕΚ: Παρελθόν ο Δημητρούλιας, ανέλαβε ο Αλβανός

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας αποτελεί παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, ενώ ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Αλέξη Αλβανού.

ΑΕΚ: Παρελθόν ο Δημητρούλιας, ανέλαβε ο Αλβανός

Με ανακοίνωση της ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον προπονητή της ομάδας χάντμπολ, Δημήτρη Δημητρούλια. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" αποτελεί παρελθόν.

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, Δημήτρη Δημητρούλια.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ με νέα ανακοίνωση της καλωσόρισε τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Η ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό ως πρώτου προπονητή της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας και έως τώρα προπονητής της εφηβικής και παιδικής ομάδας της Ακαδημίας μας, αναλαμβάνει τα ηνία της ανδρικής ομάδας.

Ο Αλέξης Αλβανός διετέλεσε βοηθός προπονητή από το 2019, αποτελώντας βασικό μέλος του τιμ που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος του 2020 και το τρεμπλ του 2021.

Παράλληλα, είναι προπονητής τόσο της ομάδας Εφήβων, όσο και της ομάδας Παίδων της Ακαδημίας μας, κατακτώντας διαδοχικούς τίτλους, τόσο στην ΕΣΧΑ, όσο και σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Αλέξη, καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!».