Χάντμπολ: Μόνο με προσκλήσεις το final 4 του Κυπέλλου

Δε θα εκδοθούν εισιτήρια για το final four του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών που θα διεξαχθεί στην Κοζάνη το διήμερο 29-30 Απριλίου

Χάντμπολ: Μόνο με προσκλήσεις το final 4 του Κυπέλλου

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία η είσοδος των θεατών θα γίνει μόνο με ονομαστικές προσκλήσεις. Κάθε ομάδες θα λάβει από 10 προσκλήσεις για τους ημιτελικούς και από 10 για τον τελικό. Η Ομοσπονδία θα εκδώσει 700 προσκλήσεις, οι οποίες και θα διατεθούν αποκλειστικά σε ανθρώπους του χάντμπολ.

Η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ασφαλείας με εκπροσώπους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, της Ομοσπονδίας και των τεσσάρων φιναλίστ, στην οποία αποφασίστηκε ότι:

Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια και η είσοδος των θεατών θα γίνει μόνο με ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ θα εκδοθούν και διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ και τους εμπλεκόμενους στη διοργάνωση.

Κάθε φιναλίστ θα λάβει από 10 προσκλήσεις για τους ημιτελικούς της Παρασκευής και από 10 προσκλήσεις για τον τελικό του Σαββάτου.

Η Ομοσπονδία θα εκδώσει 700 προσκλήσεις, οι οποίες και θα διατεθούν αποκλειστικά σε ανθρώπους του χάντμπολ των Ενώσεων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Βορειοδυτικής Ελλάδος, καθώς και στο τοπικό πρωτόκολλο της περιοχής, ως ακολούθως:

Τα σωματεία (για τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές τους), οι Ενώσεις για τα μέλη των Δ.Σ., οι Σύνδεσμοι Διαιτητών, Κριτών, Βετεράνων για τα μέλη τους, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τους Περιφερειακούς Συμβούλους και ο Δήμος Κοζάνης για τους Δημοτικούς Συμβούλους, θα πρέπει να αποστείλουν λίστα με ονοματεπώνυμα και Αριθμούς Δελτίων Ταυτότητας στο e-mail: competitions@hhf.org.gr έως την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022.

Για τις ακαδημίες (αθλητές και αθλήτριες νεαρής ηλικίας που δεν έχουν Αστυνομική Ταυτότητα) τα σωματεία θα πρέπει να αποστείλουν λίστα με τα ονόματα και τους Αριθμούς των Δελτίων Αθλητικής Ιδιότητας (ΟΧΕ).

Για την είσοδο στην εγκατάσταση απαιτείται ταυτοπροσωπία και όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να έχουν μαζί τους την πρόσκληση και την αστυνομική τους ταυτότητα, όπως επίσης είναι υποχρεωτική η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, rapid test 48 ωρών ή PCR 72 ωρών για ανηλίκους 13-17 ετών και self test την ημέρα του αγώνα για ανήλικους έως 12 ετών, καθώς και η χρήση μάσκας.

Η παραλαβή των προσκλήσεων θα γίνει από τα εκδοτήρια του ΔΑΚ Λευκόβρυσης, από έναν εκπρόσωπο κάθε Σωματείου/Συνδέσμου/Φορέα/Οργανισμού την Παρασκευή έως τις 14:30 και το Σάββατο έως τις 19:30

Το πρόγραμμα των αγώνων

Όλοι οι αγώνες του Final Four θα καλυφθούν ζωντανά από τη Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ3)

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022
1ος ημιτελικός
15:15 ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΠΑΟΚ
2ος ημιτελικός
19:15 ΑΕΚ- Ολυμπιακός
Σάββατο 30 Απριλίου 2022
Τελικός: 20:00