Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για την ιστορική ρεβάνς με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα!

Ο, εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργος Ζαραβίνας ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε για την Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου όπου θα διεξαχθεί η ρεβάνς του, υπέρ της, 25-23, στη Χαλκίδα, για τα πλέι οφς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για την ιστορική ρεβάνς με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα!

Λίγο πριν αναχωρήσει (16.25) για την Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου, όπου θα αντιμετωπίσει, την Κυριακή (17/04, 19.00 Ertsports 3), στον επαναληπτικό αγώνα των playoffs του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2023 το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βαλκανικής χώρας, ο εκλέκτορας της Εθνικής Ανδρών, Γιώργος Ζαραβίνας, έκανε γνωστά τα μέλη της αποστολής που θα ταξιδέψουν.

Η «γαλανόλευκη» - που στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με σκορ 25-23 στη Χαλκίδα - θα προσγειωθεί στα Τίρανα και από κει θα μεταβεί οδικώς στην Ποντγκόριτσα η οποία απέχει 160 χιλιόμετρα, από την αλβανική πρωτεύουσα.

Σε σχέση με την 16αδα του πρώτου αγώνα, η Εθνική μας - η οποία στοχεύει στην παρθενική συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 18 χρόνια! - έχει μία προσθήκη, αυτή του Νίκου Τζωρτζίνη.

Αναλυτικά τα μέλη της αποστολής
Αρχηγός αποστολής: Κώστας Γκαντής (Πρόεδρος ΟΧΕ)

Προπονητές: Γιώργος Ζαραβίνας, Γιώργος Μαστορογιάννης

Αθλητές: Παντελής Κωστακίδης, Θοδωρής Μπόσκος, Νίκος Λιάπης, Χρήστος Μυλωνάς, Χάρης Μάλλιος, Στέφανος Μιχαηλίδης, Νίκος Πασσιάς, Πέτρος Μπουκοβίνας, Γιώργος Παπαβασίλης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Μπάμπης Δομπρής, Δημήτρης Τζηράς, Θέμης Ηλιόπουλος, Τάσος Παπαδιονυσίου, Βαγγέλης Αραμπατζής, Πάνος Παπαντωνόπουλος, Νίκος Τζωρτζίνης.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο ιατρός Θανάσης Κουτής, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ο ρεφλεξολόγος Σπύρος Δημητράκουλας, η Διευθύντρια Εθνικών ομάδων Κατερίνα Γεωργούτσου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.