ΟΧΕ: Αναβολή στα παιχνίδια των play-out της Handball Premier

Την αναβολή των αγώνων για τα play out της Handball Premier που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο (29-30/1) ανακοίνωσε η ΟΧΕ.

ΟΧΕ: Αναβολή στα παιχνίδια των play-out της Handball Premier

Οι ζημιές που υπέστη το κλειστό γυμναστήριο του Δούκα από τη κακοκαιρία, αποτέλεσαν την αιτία που η ΟΧΕ αποφάσισε να αναβάλλει όλα τα παιχνίδια για τα play-out της Handball Premier. Η ομοσπονδία θέλησε ως ισονομία μεταξύ των ομάδων, καθώς ο αγώνας μεταξύ Νάουσας και ΑΣΕ Δούκα μετά από αίτημα του ίδιου του ΑΣΕΔ δεν θα πραγματοποιούταν, να αναβάλλει ολόκληρη την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου.

Βέβαια, στη πορεία αυτή η λύση αποδείχθηκε... προφητική, διότι το σωματεία Φαίακας Κέρκυρας- ΗC Σαλαμίνα ενημέρωσαν για πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού, με αποτέλεσμα η αναβολή να αποδειχθεί μονόδρομος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΠ/ΟΧΕ:

«Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις για τα πλέι άουτ (θέσεις 9-14) της Handball Premier Φαίακας Κέρκυρας- ΗC Σαλαμίνα (λόγω θετικών αποτελεσμάτων στα τεστ για τον Covid19) και Ζαφειράκης Νάουσας- ΑΣΕ Δουκα κατόπιν αιτήματος του ΑΣΕΔ, εκτιμώντας τις ειδικές και απρόβλεπτες συνθήκες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπο το σωματείο του Δούκα καθιστώντας το τμήμα ανδρών σε δυσμενή θέση προκειμένω να ανταπεξέλθει άμεσα σε αγωνιστική υποχρέωση.

Βάσει των δύο ανωτέρω αναβολών και για λόγους ισονομίας του πρωταθλήματος αλλά και συναίνεσης των σωματείων Φιλίππου Βεροίας και Άρη Νικαίας αναβλήθηκε και ο προγραμματισμένος μεταξύ τους αγώνας στη Βέροια .

Ως εκ τούτου, η ΔΕΠ αποφάσισε, όπως οι αγώνες της εξάδας να μεταφερθούν όλοι μια εβδομάδα αργότερα (5/2) από τις ήδη υπάρχουσες ημερομηνίες».