Εθνική Ανδρών: Με 17 αθλητές στην Τουρκία

Με 17 αθλητές ταξίδεψε στην Τουρκία η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για την τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Εθνική Ανδρών: Με 17 αθλητές στην Τουρκία

Με 17 αθλητές ταξιδεύει προς το Ακσαράι η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Τουρκία (16/1 - 11:00 π.μ. - EHF TV) για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023.

Η αποστολή αναμένεται να φτάσει στην πόλη της Καππαδοκίας το μεσημέρι και θα πραγματοποιήσει μία τελευταία προπόνηση στο γυμναστήριο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, το «Hasan Dagi Spor Salonu», χωρητικότητας 2.500 θεατών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας, συμπεριέλαβε στην αποστολή δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, του Παπαντωνόπουλο και Παπαβασίλη.

Η τελική επιλογή της 16άδας θα γίνει μετά την προπόνηση και πριν την τεχνική σύσκεψη. Την αποστολή αποτελούν οι: Παπαντωνόπουλος, Κωστακίδης, Τζωρτζίνης, Λιάπης, Μάλλιος, Ηλιόπουλος, Πασσιάς, Μπουκοβίνας, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής, Παπάζογλου Κανδύλας, Παπαδιονυσίου, Κρητικός, Μπόσκος, Αραμπατζής και Παπαβασίλης.