Κόντρα στον ΠΑΟΚ με φόντο το Κύπελλο

Ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ για να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του. 

Κόντρα στον ΠΑΟΚ με φόντο το Κύπελλο

Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της είναι έτοιμη να διεκδικήσει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας το Σάββατο (10/3) στις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 3. Οι Πειραιώτες, που είναι αήττητοι στις εγχώριες διοργανώσεις, θέλουν να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της ομάδας της Θεσσαλονίκης και να βρεθούν στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/3) στις 19:30 με αντίπαλο τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον ΑΣΕ Δούκα και τον Αερωπό Έδεσσας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Ζαραβίνα.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Αλβανός, Καραμπουρνιώτης, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής.