Αναχώρησε για την Πρίστινα η Εθνική Aνδρών του χάντμπολ

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών αναχώρησε με προορισμό την Πρίστινα ενόψει της αναμέτρησης με το Κόσοβο για την 3η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Αναχώρησε για την Πρίστινα η Εθνική Aνδρών του χάντμπολ

Με προορισμό την Πρίστινα αναχώρησε με 14 αθλητές η αποστολή της Εθνικής ομάδας χάντμπολ ανδρών για τον αγώνα της με αντίπαλο το Κόσοβο (Τετάρτη, 20:15) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Ζαραβίνας και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαστορογιάννης, θα έχουν στη διάθεσή τους τους Μάλλιο (Διομήδης Άργους), Αραμπατζή, Μπουκοβίνα, Καλόμοιρο (ΑΕΚ), Μιχαηλίδη, Δομπρή, Τερλέτσκι, Καραμπουρνιώτη, Πασιά (Ολυμπιακός), Παπάζογλου, Τζωρτζίνη (ΠΑΟΚ), Μαρκατάτο (ΑΣΕ Δούκα), Μπόσκο, Λιάπη (Αντεμάρ Λεόν), ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για τέσσερις αθλητές (τους Τζωρτζίνη, Τερλέτσκι, Παπάζογλου και Μαρκατάτο) αυτή θα είναι η πρώτη αποστολή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών.

«Ολοκληρώσαμε μία προετοιμασία ειδικών συνθηκών, για έναν αγώνα ειδικών συνθηκών. Είναι η πρώτη φορά που παρουσιαζόμαστε με τόσες νέες παρουσίες. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τον αγώνα σε μια αποδεδειγμένα δύσκολη έδρα. Δουλέψαμε όσο καλύτερα γίνεται και θα πάμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Νομίζω πως όταν μία ομάδα αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα στο τέλος συσπειρώνεται και στον αγωνιστικό χώρο θα μας βγει σε καλό», επισήμανε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο Μπάμπης Δομπρής.

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας σημείωσε από την πλευρά του: «Μετά από μία προετοιμασία που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά, με κάθε μέρα να προστίθεται και μία δυσκολία, πάμε στο Κόσοβο. Αυτά που έγιναν δεν πρέπει να μας επηρεάσουν, πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και πάθος. Δεν επιτρέπεται να έχουμε δικαιολογίες, στο τέλος το αποτέλεσμα μετράει και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να φέρουμε σε πέρας την αποστολή, διότι για αποστολή πρόκειται».

Την Εθνική ομάδα συνοδεύει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΧΕ, Κώστας Βιολιτζής και ο έφορος υλικού Παύλος Καλαβάζης. Κοντά στους διεθνείς μας θα βρεθούν ο πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της ΟΧΕ, Κώστας Μαναβής και ο τεχνικός συντονιστής των Εθνικών ομάδων, Νίκος Μάντζος.